OM OS

Cangzhou Jinghua Glasswork Co, ltd Blev grundlagt i 1980. Vi er beliggende i Xuguantun landsby, Xinhua District, Cangzhou by, Hebei provinsen, Kina. Det er tæt på Bohais hav. Dens geografiske position er fordelagtig, Dens trafik er praktisk, 170 km til Tianjin havn, 240 km til Beijing. “Kvalitet er grundlaget for virksomhedernes overlevelse, og innovation er grundlaget for virksomhedsudvikling.” Vi fortsætter med at introducere avanceret glasteknologi og udstyr, lære af avanceret produktionserfaring, rettidig opdatere produkttyper, overholde den internationale tendens og konstant opfylde kundernes behov. Råvarerne er alle lavet af borosilikat glas, Som har fremragende egenskaber for høj gennemsigtighed , høj temperatur modstand og så videre. I øjeblikket omfatter virksomhedens produkter syv kategorier: dobbelt-lags kop, et lag kop, te sæt, vandflaske, olie og eddike flaske og så videre, mere end 1000 produkter, som er populær hos kunder og eksporteres i udlandet. Vores produkter sælger godt i udlandet, og vi har etableret et godt og stabilt samarbejdsforhold med mange velkendte virksomheder i og i udlandet. I øjeblikket er den årlige produktion over 3 millioner produkter, og den samlede produktionsværdi er over 5 millioner dollars. Jinghua Glasværk Virksomheden akkumulerede mere end 40 års rig erfaring med produktionsteknologi af håndlavet glas, har fire håndlavede produktionslinjer og en mekaniseret flaske produktionslinje. Virksomheden har professionel produktionsudstyr: høj temperatur afgrænsningsovn, presse mund maskine, rør skæremaskine, Halvfabrikata af produkt fremstillingsmaskine mv. Kombinationen af dygtige håndværkere og professionelle produktionsudstyr udgør virksomhedens stærke produktionskapacitet. Professionelt kvalitetskontrolsystem ISO9001:2008 og personale til professionel kvalitetskontrol samt professionel testudstyr og eksperimentelt udstyr - Stress instrument, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn, osv. udforme kvalitetskontrol af råvarer, emballagematerialer, produktionsprocesser, færdigvarer, forsendelse og opfølgningstjenester Effektivt spore hvert parti af varer og hver ordre, berolige kunder, sikre produktkvaliteten af virksomheden, og vinde omdømme for virksomheden. Virksomheden har i øjeblikket mere end 100 medarbejdere. Fremragende ledelsessystem, professionelle ledelsesteam, konstant forbedrer virksomhedens ledelsesniveau; erfarne eksportteam tilbyder omfattende tjenester til indenlandske og udenlandske kunder.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Professional quality control system ISO9001:2008

Kvalitetskontrol af råvarer, emballagematerialer, produktionsprocesser, færdigvarer, forsendelse og opfølgningstjenester effektivt spore hvert parti af varer og hver ordre.

2020-01-02 Se mere

Markedsrummet er gradvis udvidet

Markedsføringsnettet omfatter Tyskland, Slovenien, Israel, Japan, Sydkorea, Australien og andre lande. Produkterne eksporteres i udlandet, hvilket har stabiliseret det europæiske, amerikanske og Mellemøstens marked.

2020-01-04 Se mere

Stol på kvaliteten af produktet og indsatsen fra markedsføringsteamet

På baggrund af produktkvalitetens fortræffelighed og markedsføringsteamets indsats er markedspladsen gradvist udvidet. Markedsføringsnettet omfatter Tyskland, Slovenien, Israel, Japan, Sydkorea, Australien og andre lande.

2019-06-08 Se mere

We continue to introduce advanced glass technology and

I øjeblikket omfatter virksomhedens produkter syv kategorier: dobbelt-lags kop, et lag kop, te sæt, vandflaske, olie og eddike flaske og så videre, mere end 1000 produkter, som er populær hos kunder og eksporteres i udlandet.

2020-01-03 Se mere

Se mere