TIETOJA

Cangzhou Jinghua Glasswork Co, ltd Perustettiin vuonna 1980. Sijaitsemme Xuguantun kylä, Xinhua alue, Cangzhou kaupunki, Hebei maakunta, Kiina. Se on lähellä Bohain meren. Sen maantieteellinen sijainti on edullinen, Sen liikenne on kätevä, 170 km Tianjin satamaan, 240 km Pekingiin. ”Laatu on yritysten selviytymisen perusta, ja innovaatio on yrityksen kehittämisen perusta.” Jatkamme kehittyneen lasiteknologian ja laitteiden käyttöönottoa, oppimme kehittyneestä tuotantokokemuksesta, päivittää tuotetyyppejä ajoissa, noudattaa kansainvälistä trendiä ja vastata jatkuvasti asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki raaka-aineet on valmistettu borosilikaattilasista, Joilla on erinomaisia ominaisuuksia korkea läpinäkyvyys, korkea lämpötila kestävyys ja niin edelleen. Tällä hetkellä yhtiön tuotteisiin kuuluvat seitsemän luokkaa: kaksikerroksinen kuppi, yksikerroksinen kuppi, tee, vesipullo, öljyä ja etikkapullo ja niin edelleen, yli 1000 tuotteita, jotka ovat suosittuja asiakkaiden ja viedään ulkomaille. Ja olemme luoneet hyvän ja vakaan yhteistyösuhteen monien tunnettujen yritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla. Jinghua Glasswork Yritys kertyi yli 40 vuoden rikasta kokemusta käsin tehdyn lasin tuotantotekniikasta, Yrityksellä on tällä hetkellä yli 100 työntekijää. Kokenut vientiimi tarjoaa kattavia palveluja kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Ammatillinen laadunvalvontajärjestelmä ISO9001:2008.

Raaka-aineiden, pakkausmateriaalien, tuotantoprosessien, lopputuotteiden, siirtojen ja seurantapalvelujen laadunvalvonta, seurata tehokkaasti kunkin tavaran erän ja kunkin tilauksen seuranta

2020-01-02 Katso lisää

Markkinatila on vähitellen laajentunut

Markkinointiverkko kattaa Saksan, Slovenian, Israelin, Japanin, Etelä-Korean, Australian ja muiden maiden. Tuotteet viedään ulkomaille, mikä on vakauttanut Euroopan, amerikkalaisten ja Lähi-idän markkinoita.

2020-01-04 Katso lisää

Tuotteen laadun huippuosaamiseen ja markkinointiryhmän ponnisteluihin

Tuotteen laadun huippuosaamiseen ja markkinointiryhmän ponnisteluihin turvautumalla markkinatila on vähitellen laajentunut. Markkinointiverkko kattaa Saksan, Slovenian, Israelin, Japanin, Etelä-Korean, Australian ja muiden maiden.

2019-06-08 Katso lisää

Jatkamme kehittyneen lasiteknologian käyttöönottoa.

Tällä hetkellä yhtiön tuotteisiin kuuluvat seitsemän luokkaa: kaksikerroksinen kuppi, yksikerroksinen kuppi, tee, vesipullo, öljyä ja etikkapullo ja niin edelleen, yli 1000 tuotteita, jotka ovat suosittuja asiakkaiden ja viedään ulkomaille.

2020-01-03 Katso lisää

Katso lisää