за нас

Cangzhou Jinghua Glasswork Co., ltd. was founded in 1980. we are located in Xuguantun village, Xinhua District,Cangzhou city, Hebei province, China. It is near Bohai sea.Its geographical position is advantageous, Its traffic is convenient, 170kms to Tianjin port, 240kms to Beijing. “Quality is the foundation of enterprise survival, and innovation is the foundation of enterprise development.”We continue to introduce advanced glass technology and equipment, learn from advanced production experience, timely update product types, adhere to the international trend, and constantly meet customer needs.The raw materials are all made of borosilicate glass , which have outstanding characteristics of high transparency ,high temperature resistance and so on. At present, the company's products include seven categories: double-layer cup, single-layer cup, tea set, water bottle, oil and vinegar bottle and so on, more than 1000 products, which are popular with customers and exported overseas. Our products sell well abroad, and we have established a good and stable cooperative relationship with many well-known enterprises at home and abroad. At present, the annual output is more than 3 million products and the total output value is more than 5 million US dollars. Jinghua Glasswork The company accumulated more than 40 years of rich experience in the production technology of hand-made glass, has four hand-made production lines and one mechanized bottle production line. The company has professional production equipment: high temperature annealing furnace, press mouth machine, pipe cutting machine, semifinished product making machine, etc. The combination of skilled artisans and professional production equipment constitutes the company's strong production capacity. Professional quality control system ISO9001:2008 and professional quality inspection personnel, as well as professional testing equipment and experimental equipment - Stress instrument, dishwasher, microwave oven, oven, etc., form quality control on raw materials, packaging materials, production process, finished products, shipment and follow-up services, effectively track each batch of goods and each order, reassure customers, ensure the product quality of the company, and win reputation for the company. The company currently has more than 100 employees. Excellent management system, professional management team, constantly improve the management level of the enterprise; experienced export team provides comprehensive services for domestic and foreign customers.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Што прави креативната стаклена фабрика за исклучување: предноста и материјала

П: Што е Creative Fees Factory? A: Криејтивен Гласс фабрика е компанија која специјализира во производството на стаклени производи. П: Кои се некои предности од избирањето на креативната стаклка? A: Една од главните предности од избирањето на креативната морска фабрика е нивната посветеност на квалитетно занаетче. Тие имаат тим на вешти уметници кои се посветени на произведување на висококвалитетно стакло


Најдете ја уметноста за правење на стакло на фабрика за креативна стаклка.

Креативна стаклска фабрика е познат производител на стаклена уметност и декор. специјализирање во изработка на уникатни и прекрасни парчиња кои се и функционални и декоративни. Фабриката е позната по својот исклучително занаетство и внимание на деталите, кои се очигледни во квалитетот на своите производи. На креативна стаклска фабрика, уметноста на правење стакло е временска традиција која е усвоена.


Кои се предноста на голосната креативна стаклка?

П: Кои материјали се користат во производите на големите креативни стакло? A: Професионалните производи креативни стакло се направени од висококвалитетно боосилик, познат и како стакло Пирекс. Овој вид стакло е отпорен на термалниот шок, што значи дека може да издржи ненадејни промени во температурата без да се скрши или да се скрши. Исто така, е многу трајна, отпорна со гребење и лесно за чистење. П: Што прави големи Цр


Големиот креативна стаклка: Се што треба да знаеш за уметноста на стакло

Уметноста на стакло и мајсторот е фасцинантна и прекрасна уметност. Од стаклени прозорци до разнесувани стаклени вази, стаклена уметност е наоколу со векови и се користи на многу различни начини. Ако сакаш да купиш голема креативна чаша, еве се што треба да знаеш. Историјата на уметноста на стакло и заштита на стакло е повеќе од 5.000 години. Најраните стаклени објекти беа мајо


Каде да го најдеме високо квалитетно чисте стакло вода со добра цена?

П: Кој материјал треба да барам во чиста шише со стаклена вода за да се осигурам добра квалитет? A: Кога станува збор за чисте шишиња на стаклена вода, сакате да побарате шишиња направени од висококвалитетни боросилик стакло. Овој вид стакло е отпорен на промените на температурата и помалку веројатноста да се скрши отколку обичниот стакл. Покрај тоа, стаклото боосилик не е токсични и нема да фрли хемикалии во вашиот вода


Вкупната водича за избирање високо квалитетно чисте шише со вода во вода на цена

Додека повеќе и повеќе луѓе стануваат свесни за здравствените и животната корист од користењето на шише на вода, Побарувачката за чиста шишиња на стаклена вода се зголеми. Меѓутоа, бидејќи има толку многу опции, може да биде тешко да се знае кој да избереш. Ако барате висок квалитетна шише со стаклена вода која нема да ја скрши банката, овој водич е за вас. Ќе те прошетаме.


Прилагодирано чиста шише со стакло вода: Вашиот краен водичк

Има неколку видови на чисти шишиња на стакло во вода, на располагање и: 1. Стандардни чисти стакло водни шишиња: Ова се најчестите вид на чисте шишиња на стаклена вода. Тие доаѓаат во различни големини и облици и можат да се прилагоди со логотици, текст и графика. 2. Смрдливи шишиња на стакло:


Чиста шише за вода на стакло за користење на дома: Важна водича

П: Што се чисти шишиња на стаклени вода? A: Чистите шишиња на стакло се контејнери направени од транспарентни стакло кои можат да се користат за складирање и пиење вода. Тие доаѓаат во различни облици, големи и дизајни, и честопати сакаат да ги избегнат потенцијалните здравствени ризици поврзани со пластични или метални контејнери. П: Какви е корист од користењето чисти шишиња со стаклена вода? А: Чиста стакло


Гледај Повеќе