за нас

Cangzhou Jinghua Glasswork Co., ltd. was founded in 1980. we are located in Xuguantun village, Xinhua District,Cangzhou city, Hebei province, China. It is near Bohai sea.Its geographical position is advantageous, Its traffic is convenient, 170kms to Tianjin port, 240kms to Beijing. “Quality is the foundation of enterprise survival, and innovation is the foundation of enterprise development.”We continue to introduce advanced glass technology and equipment, learn from advanced production experience, timely update product types, adhere to the international trend, and constantly meet customer needs.The raw materials are all made of borosilicate glass , which have outstanding characteristics of high transparency ,high temperature resistance and so on. At present, the company's products include seven categories: double-layer cup, single-layer cup, tea set, water bottle, oil and vinegar bottle and so on, more than 1000 products, which are popular with customers and exported overseas. Our products sell well abroad, and we have established a good and stable cooperative relationship with many well-known enterprises at home and abroad. At present, the annual output is more than 3 million products and the total output value is more than 5 million US dollars. Jinghua Glasswork The company accumulated more than 40 years of rich experience in the production technology of hand-made glass, has four hand-made production lines and one mechanized bottle production line. The company has professional production equipment: high temperature annealing furnace, press mouth machine, pipe cutting machine, semifinished product making machine, etc. The combination of skilled artisans and professional production equipment constitutes the company's strong production capacity. Professional quality control system ISO9001:2008 and professional quality inspection personnel, as well as professional testing equipment and experimental equipment - Stress instrument, dishwasher, microwave oven, oven, etc., form quality control on raw materials, packaging materials, production process, finished products, shipment and follow-up services, effectively track each batch of goods and each order, reassure customers, ensure the product quality of the company, and win reputation for the company. The company currently has more than 100 employees. Excellent management system, professional management team, constantly improve the management level of the enterprise; experienced export team provides comprehensive services for domestic and foreign customers.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Користите од шишињата на вода за секојдневно употребат

Воведување: шишињата на стакло вода станаа популарни меѓу ентузијастите на секојдневните предмети, особено оние со интерес за одржливи и еколошки производи. Оваа статија фрла осветлува на бенефициите од вклучувањето на шишињата на стакло вода во вашата секојдневна рутина, Ја истакнуваат нивната практичност и уникатна карактеристика. 1. Внимателност и безбедност: ебете шишиња на стакло вода


Користа од користењето шише со вода со петици за вашиот секојдневен вода


Користите од шишињата на вода за секојдневно употребат

Вовед: Во последниве години, шишињата на стакло се популарни станаа како одржлива и стилна алтернатива на пластични шишиња. Во оваа статија ќе ги истражиме бројните корист од користењето на шишињата на стакло за вода за секојдневно. Од нивната трајност и економска пријателност до нивната способност да ја задржат вкусот и температурата на вашите пијалаци, овие шишиња нудат трга


Останете хидрарани и стилови со шише со вода на екипата.

Содржина 1. Воведување: Важноста на останување хидрарана 2. Решенија за промена на игри. Водно шише 5. Шише 7. Често поставени прашања (FAQ) За штрајк


Користите од шишињата на вода за секојдневно употребат

Воведување: во кралството на лесни домашни предмети, Шишињата за вода на штрафот се популарни меѓу ентузијастите. Овие просечени и еко-пријателски контејнери нудат бројни бенефиции за секојдневна употреба. Во оваа статија, Ние ќе ги провериме предностите од користењето на шишињата на стакло и зошто тие станаа преферен избор за оние што бараат. еко-свесна и трајна хидрарација


Зошто шишињата од вода е најдобриот еко-пријателски избор?


Водид за печење на стакло во вода: Совршено секојдневно неопходно.

Дали бараш сигурен и практичен шишеница во вода која бескрајно го комбинира стилот со одржливоста? Не гледај подалеку од шишињата со вода. Во оваа статија, ние ќе го разгледаме светот на овие различни и еко-пријателски контејнери, Истражување на нивните клучни обележја и користи. 1. Почнувањето на стакло шишињата во вода се создадени со висок квалитетни боросипат стакло, е


Вкупната водича за избирање на совршеното шише со вода

Содржина: 1. Воведување: 2. Облики да ги разгледаме кога избирате шише со вода на екипата 2.1 големина и капацитет 2.2 материјал и потрошеност 2. Дизајн 2.4 лесно на чистење 2.5 стил и естетика 3. Водното шише 3.1 Одржливоста на животната средина 3.2 Здравство и безбедноста 3.3 Зголемена вкус и подобрена вкус.


Гледај Повеќе