OVER

Cangzhou Jinghua Glaswork Co., ltd. Werd opgericht in 1980. Wij zijn gevestigd in Xuguantun dorp, Xinhua District,Cangzhou stad, Hebei provincie, China. Het ligt in de buurt van Bohai zee. De geografische positie is voordelig, het verkeer is handig, 170km naar de haven van Tianjin, 240kms naar Beijing. "Kwaliteit is de basis van overleving van ondernemingen, en innovatie is de basis van bedrijfsontwikkeling." we blijven geavanceerde glastechnologie en-apparatuur introduceren, leren van geavanceerde productie-ervaring, actualiseren producttypes, houden ons aan de internationale trend en voldoen voortdurend aan de behoeften van de klant. De grondstoffen zijn allemaal gemaakt van borosilicaatglas, Die uitstekende kenmerken hebben van hoge transparantie, hoge temperatuurbestendigheid enzovoort. Op dit moment omvatten de producten van het bedrijf zeven categorieën: dubbellaagse beker, enkellaags kopje, theeservies, waterfles, olie-en azijnfles en ga zo maar door, meer dan 1000 producten, die populair zijn bij klanten en naar het buitenland worden geëxporteerd. Onze producten verkopen goed in het buitenland, en we hebben een goede en stabiele samenwerkingsrelatie met vele bekende ondernemingen in binnen-en buitenland. Op dit moment is de jaarlijkse productie meer dan 3 miljoen producten en de totale outputwaarde is meer dan 5 miljoen US dollar. Jinghua Glasswork Het bedrijf verzamelde meer dan 40 jaar rijke ervaring in de productietechnologie van met de hand gemaakt glas, heeft vier handgemaakte productielijnen en één gemechaniseerde flessenproductielijn. Het bedrijf heeft professionele productieapparatuur: hoge temperatuur gloeioven, persmondmachine, pijpsnijmachine, halffabrikaat die machine maken, enz. De combinatie van geschoolde ambachtslieden en professionele productieapparatuur vormt de sterke productiecapaciteit van het bedrijf. Professioneel kwaliteitscontrolesysteem ISO9001:2008 en professioneel kwaliteitsinspectiepersoneel, evenals professionele testapparatuur en experimentele apparatuur-Stress-instrument, vaatwasser, magnetron, oven, enz., Vorm kwaliteitscontrole op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, productieproces, afgewerkte producten, verzending en follow-updiensten, Volg effectief elke partij goederen en elke bestelling, stel klanten gerust, zorg voor de productkwaliteit van het bedrijf en win een reputatie voor het bedrijf. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 100 werknemers. Uitstekend managementsysteem, professioneel managementteam, voortdurend het managementniveau van de onderneming verbeteren; ervaren exportteam biedt uitgebreide diensten voor binnenlandse en buitenlandse klanten.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Professioneel kwaliteitscontrolesysteem ISO9001:2008

Vorm kwaliteitscontrole op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, productieproces, afgewerkte producten, verzending en follow-updiensten, volg effectief elke partij goederen en elke bestelling

2020-01-02 Bekijk meer

De marktruimte is geleidelijk uitgebreid

Het marketingnetwerk omvat Duitsland, Slovenië, Israël, Japan, Zuid-Korea, Australië en andere landen. De producten worden overzee geëxporteerd, wat de Europese, Amerikaanse en Midden-Oostenmarkten heeft gestabiliseerd.

2020-01-04 Bekijk meer

Vertrouwend op de voortreffelijkheid van productkwaliteit en de inspanningen van het marketingteam

Zich baserend op de voortreffelijkheid van productkwaliteit en de inspanningen van het marketingteam, is de marktruimte geleidelijk uitgebreid. Het marketingnetwerk omvat Duitsland, Slovenië, Israël, Japan, Zuid-Korea, Australië en andere landen.

2019-06-08 Bekijk meer

We blijven geavanceerde glastechnologie introduceren en

Op dit moment omvatten de producten van het bedrijf zeven categorieën: dubbellaagse beker, enkellaags kopje, theeservies, waterfles, olie-en azijnfles en ga zo maar door, meer dan 1000 producten, die populair zijn bij klanten en naar het buitenland worden geëxporteerd.

2020-01-03 Bekijk meer

Bekijk meer