Rreth nesh

Kangzhou Jinghua Glasswork Co. U themelua në 1980. Ne jemi vendosur në fshatin Xuguantun, Qytetin Xinhua, qytetin Kangzhou, provincën Hebei, Kinë. Është afër detit Bohai. Pozicioni gjeografik është i dobishëm, trafiku i saj është i përshtatshëm, 170 km deri në portin Tianjin, 240 km për në Pekin. “Shëndësia është themeli i mbijetesës së ndërmarrjes dhe innovacioni është themeli i zhvillimit të ndërmarrjes.” Ne vazhdojmë të futim teknologjinë e përparuar dhe pajisjet e xhamit, të mësojmë nga përvoja e prodhimit të përparuar, për të përditësuar tipet e prodhimit, përmbajnë prirjen ndërkombëtare dhe përmbush vazhdimisht nevojat e klientëve. Të gjitha materialet janë të bërë nga xhami borosilikat, Që kanë karakteristika të jashtëzakonshme të transparencës së lartë, rezistenca e temperaturave të lartë dhe kështu me radhë. Tani, prodhimet e kompanisë përfshijnë shtatë kategori: filxhan me dyfish, filxhan me një shtresë, çaji, shishe uji, shishe e naftës dhe uthulli e kështu me radhë, më shumë se 1000 prodhime, të cilat janë të përhapur me klientët dhe eksportojnë jashtë shtetit. Prodhimet tona shesin shumë jashtë vendit. dhe kemi krijuar një marrëdhënie bashkëpunimi të mirë dhe të qëndrueshme me shumë ndërmarrje të njohura në shtëpi dhe jashtë vendit. Tani, prodhimi vjetor është më shumë se 3 milion prodhime dhe vlera totale e prodhimit është më shumë se 5 milion dollarë amerikanë. Jinghua Glasswork Kompania grumbulloi më shumë se 40 vjet përvojë të pasur në teknologjinë e prodhimit të xhamit të bërë me dorë, ka katër linja prodhimi me dorë dhe një linjë prodhimi mekanizuar shishe. Kompania ka pajisje profesionale të prodhimit: furra e anealit të temperaturës së lartë, makinë e gojës së shtypit, makinë e prerjes së tubave, Makineri i prodhimit i përfunduar, etj. kombinimi i artizanëve të aftë dhe pajisjeve profesionale të prodhimit përbën kapacitetin e fortë të prodhimit të ndërmarrjes. Sistemi i kontrollit të cilësisë profesionale ISO9001: 2008 dhe personeli i inspektimit të cilësisë profesionale, si dhe pajisje profesionale e testimit dhe pajisje eksperimentale - instrument i Stress, larje, furrë mikrovalë, furra, etj., formoni kontrollin e cilësisë mbi materialet e papërpunuar, materialet e paketimit, procesi i prodhimit, prodhimet e përfunduara, ngarkesa dhe shërbimet e ndjekjes, Do të gjurmojmë në mënyrë të efektshme çdo grup të mallrave dhe çdo urdhër, siguroni klientët, siguroni cilësinë e prodhimit të kompanisë, dhe fiton reputacion për kompaninë. Kompania aktualisht ka më shumë se 100 punonjës. Sistemi i shkëlqyer i menaxhimit, ekipi i menaxhimit profesional, përmirëson vazhdimisht nivelin e menaxhimit të ndërmarrjes; Ekipi me përvojë i eksportit ofron shërbime tërësore për klientët vendas dhe të huaj.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Dobitë e shisheve të ujit për të përdorur çdo ditë

Paraqitje: shishet e ujit të xhamit janë bërë gjithnjë e më popullarizuar ndërmjet entuziastëve të gjërave të përditshme, veçanërisht ata me interes për produktet e qëndrueshme dhe eko-miqësore. Ky artikull hedh dritë mbi përfitimet e përfshirjes së shisheve të ujit të gjakut në rutinën tuaj të përditshme, duke theksuar praktikitetin e tyre dhe veçoritë e tyre unike. 1. Rreshtësia dhe siguria: Shpërthim shishet e ujit qelqit

2023-08-07 Shih më shumë

Dobitë e përdorimit të një shishe uji me fytje për të marrë ujin përditë

2023-08-07 Shih më shumë

Dobitë e shisheve të ujit për të përdorur çdo ditë

Paraqitja: Në vitet e fundit janë bërë gjithnjë e më e popullarizuar shishet e ujit të xhamit, si një alternativë e qëndrueshme dhe e përshtatshme për shishet plastike. Në këtë artikull do të shqyrtojmë dobitë e shumta që vijnë në përdorimin e përditshëm të shisheve të ujit për çdo ditë. Nga qëndrueshmëria e tyre dhe miqësia e tyre në aftësinë e tyre për të mbajtur shijen dhe temperaturën e pijeve të tua, këto shishe ofrojnë një vrap

2023-08-06 Shih më shumë

Qëndroni i hidrauar dhe me një shishe ujë me sytë e tij.

Tabela e përmbajtjeve 1. Fillimi: Rëndësia e qëndrimit të hidratuar 2. Shifti i ujit të kapjes: Një zgjidhje e ndryshimit të lojës Shishe e ujit 5. Shishe 7. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) Në lidhje me gjuajtje ujë

2023-08-06 Shih më shumë

Dobitë e shisheve të ujit për të përdorur çdo ditë

2023-08-05 Shih më shumë

Pse i gjuajni shishet e ujit janë zgjedhja më e mirë Eko-miqësore

2023-08-05 Shih më shumë

Një udhërrëfyes për të fëlliqur shishet e ujit: çdo ditë është e domosdoshme

A jeni duke kërkuar një shishe të besueshme dhe praktike uji, e cila e kombinon pa pasur stilin me qëndrueshmërinë? Mos shiko më tej sesa shishet e ujit. Në këtë artikull, ne do të shfrytëzojmë në botën e këtyre konteinerëve të ndryshme dhe miqësore, duke i shqyrtuar tiparet dhe dobitë e tyre kryesore. 1. Përshpejtësia që zgjat: shishet e ujit qelq janë të krijuar me xham borosilikat me cilësi të lartë, e

2023-08-04 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit për të zgjedhur shishen e ujit të përsosur të përsosur.

Përmbajtja: 1. Përse një shifë ujë? 2. Veçori për të marrë parasysh kur zgjedhni një shishe uji me sytë 2.1 Madhësia dhe kapaciteti 2.2 3 Dizenioni i mbrojtjes 2.4 lehtësia e pastrimit 2.5 stili dhe estetike 3. Përfitimet e përdorimit të një syze. Shishe e ujit 3.1 Qëndrueshmëria e mjedisit 3.2 Shëndeti dhe siguria 3.3

2023-08-04 Shih më shumë

Shih më shumë